Livrare 24/48H

www.bohemia-cristal.ro

Skip to Main Content »

Coşul meu

Nu ai articole în coş.

Setări 
LEI

Politica returnare produse

Returnarea produselor

Potrivit legislatiei in vigoare, in conformitate cu O.U.G. 34/2014, Clientul isi poate exercita dreptul de retragere din Contract in termen de 14 ( paisprezece ) zile de la intrarea in posesie a Produselor.
In cazul in care Clientul solicita retragerea din Contract folosind Formularul de Retragere in cadrul termenului legal,  Omnicom 2000 SRL va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Omnicom 2000 SRL de catre Client asupra deciziei sale de retragere din Contract, si acceptarea returului. Suma va fi rambursata dupa cum urmeaza:
- Comenzi achitate cu card online - prin restituire in contul din care plata a fost efectuata;
- Comenzi achitate cu OP/ramburs/iTransfer/Card bancar – prin virament bancar in contul furnizat de Client;
 Omnicom 2000 SRL va rambursaa contravaloarea produselor returnate, doar dupa primirea si verificarea acestora;  pana la primirea Produselor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate, in cazul in care nu s-a oferit sa recupere el insusi Produsele, (se va lua data cea mai recenta). Cheltuielile de returnare, ( costul transportului ), sunt suportate de catre Client.
Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (in forma originala cu toate accesoriile si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.
Returul produselor se poate face in sistem de curierat rapid door-to-door, (nu posta), ambalate adecvat in cutie din carton si materiale de protectie /amortizare a socurilor, sau venind direct la punctele de lucru ale  S.C. Omnicom 2000 SRL, dar nu inainte de a completa formularul de retur si a primi acceptul din partea noastra.
Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ( ambalaj deteriorat, lipsa etichetelor, etc ), ne rezervam dreptul de solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.
Acesta clauza se aplica conf. O.U.G. 34/2014, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se prevederile cuprinse in O.U.G. 34/2014 art. 59.
Pentru a beneficia de returul produselor conform Ordonantei de Urgenta 34/2014, trebuie completat formularul de retur aflat mai jos, cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data primirii produsului. Formularele completate dupa aceasta perioada nu sunt luate in considerare.

Formular de retur -> Completeaza OnlineDescarca in format pdf

Urmatoarele Produse nu se pot returna in conformitate cu art.16 din OUG 34/2014:
- Produse confectionate la comanda sau dupa specificatiile prezentate de Client sau personalizate in mod clar;
- Produse care sunt susceptibile a se deteriora sau expira rapid;
- Produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de Client;
- Produse care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;

Abonare newsletter