www.bohemia-cristal.ro

Skip to Main Content »

Coşul meu

Nu ai articole în coş.

Setări 
LEI
Cutit Profesional Japonez Deba, Tojiro Yanagi-Sashimi F-930, 21 cm - Nr catalog 2689 (Cutite profesionale japoneze

Mai multe vizualizări

  • Cutit Profesional Japonez Deba, Tojiro Yanagi-Sashimi F-930, 21 cm - Nr catalog 2689
  • Cutit Profesional Japonez Deba, Tojiro Yanagi-Sashimi F-930, 21 cm - Nr catalog 2689

Cutit Profesional Japonez Deba, Tojiro Yanagi-Sashimi F-930, 21 cm - Nr catalog 2689

Comenzi telefonice: +40 733 393 261

Preţ normal: 400,00 LEI

Preț special 328,00 LEI

Disponibilitate: În stoc

Compară Listă de dorinţe

Prezentare scurtă



Cutit profesional japonez Deba Yanagi-Sashimi, pentru filetat si transat  peste, marca Tojiro seria Deba, cu lama speciala Damasc 2 straturi, rezistenta la coroziune si socuri.




F-930


Cuțitul Tojiro Shirogami Yanagi 210mm aparține grupului de cuțite sashimi și are rolul de a pregăti sashimi, sushi, felii de pește crud și fructe de mare.


Cuțitul este, de asemenea, din ce în ce mai popular printre bucătari occidentali pentru o multitudine de sarcini, inclusiv sculptură in friptura.


Numele său “yanagi” înseamnă “lama de salcie”, deoarece acest cuțit are caracteristica de a fi lung și flexibil precum o ramura de salcie, iar cel mai important principiu în utilizarea unui yanagi in pregătirea sashimiului nu este taierea, ci taierea prin tragerea cu lama lungă într-o singură mișcare.


 


 

Detalii

Cutit profesional japonez Deba Yanagi-Sashimi, pentru filetat si transat  peste, marca Tojiro seria Deba, cu lama speciala Damasc 2 straturi, rezistenta la coroziune si socuri.

F-930

Cuțitul Tojiro Shirogami Yanagi 210mm aparține grupului de cuțite sashimi și are rolul de a pregăti sashimi, sushi, felii de pește crud și fructe de mare.

Cuțitul este, de asemenea, din ce în ce mai popular printre bucătari occidentali pentru o multitudine de sarcini, inclusiv sculptură in friptura.

Numele său “yanagi” înseamnă “lama de salcie”, deoarece acest cuțit are caracteristica de a fi lung și flexibil precum o ramura de salcie, iar cel mai important principiu în utilizarea unui yanagi in pregătirea sashimiului nu este taierea, ci taierea prin tragerea cu lama lungă într-o singură mișcare.

Sashimi și sushi sunt pregătite în mod ideal, astfel încât secțiunile transversale ale peștilor să fie la fel de netede ca sticla strălucitoare. Tojiro Yanagi este conceput special pentru acest scop. Designul acestui tip de cutit subliniaza urmatoarele puncte:

Lungime: Tojiro Yanagi are o lama lunga pentru a taia o bucata de peste numai intr-o singura directie, folosind o miscare trasata. (Tăierea cu zigzag creează secțiuni transversale de calitate slabă).
Grosime: acest Yanagi are o lamă foarte subțire, necesitând o forță foarte mică, reducând ruperea și zdrobirea proteinelor delicate.
Duritate și durabilitate: această lamă este realizată din oțel Shirogami (White # 2), care este durabil și are o margine foarte ascuțită. Miezul Shirogami (vizibil la marginea lustruită) este înfășurat de un al doilea strat de placare Shirogami (finisajul neted din satin mai aproape de coloana vertebrală a lamei).
Finisare: Placarea Shirogami are o finisare neteda de satin pe aceasta lama, care aluneca prin proteine. Oțelul este, de asemenea, reactiv, deci este nevoie de o îngrijire suplimentară pentru a menține lama uscată, pentru a nu oxida. Fiind o lamă reactivă, Tojiro Yanagi va dezvolta o patină frumoasă în timp.
O singura parte: Tojiro Yanagi este lama este înclinată pe o singură parte. Aceasta permite controlul în unghiul lamei pentru o tăiere delicată și permite o ușoară ascuțire. Acest yanagi este o versiune dreaptã în care lama este împãrtitã numai pe partea dreaptã (fata).
Direcția de tăiere: În timp ce aproape toate cuțitele occidentale sunt folosite pentru împingere și tăiere, acest cuțit tradițional japonez este folosit pentru a trage și tăia.
Aceasta este o cutie de oțel carbon de mare valoare pentru cei care doresc să-și dezvolte abilitățile cu pregătirea de sushi și sashimi.

Cutitele profesionale seria ” Tojiro Deba ”, sunt realizate din otel Damasc, au manerul cu designul traditional japonez, realizat din lemn de stejar, adecvat pentru o prindere ferma chiar si cu o mana alunecoasa. Aceste cutite pot fi reascutite utilizand ” piatra uda ”.

Fișa cu date

  • Lungime lama – 210 mm
  • Lungime totala – 335 mm
  • Greutate – 105 g
  • Greutate ( cu ambalaj ) g – 185
  • Numar straturi – 2
  • Latime lama – 29 mm
  • Grosime lama – 2.8 mm
  • Lungime maner – 130 mm

Informaţii adiţionale

Cod produs 2689
Colecția: TOJIRO DEBA
Tip prelucrare: Mecanic
Producător: Tojiro ( Japonia)
Lungime lama cuțit: 210 mm
Greutate: 1.0000

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghinimele simple (') pentru fraze.

You're currently on:

Abonare newsletter