www.bohemia-cristal.ro

Skip to Main Content »

My Cart

You have no items in your shopping cart.

Settings 
LEI

Payment and Delivery Methods

Plata produselor

Plata produselor poate fi facuta astfel:

  • Plata la livrare ( Numerar la curier în momentul când se livrează coletul);
  • Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).*
  • Transfer bancar. **

* Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).
Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.
Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

** Pentru plata prin ” Transfer bancar ”, comanda va fi livrata dupa confirmarea efectuarii platii.

Livrare produselor, durata transportului

Produsele ajung la destinatie in cca. 24 de ore, pentru comanzile plasate pana la ora 13, pentru comenzile plasate dupa ora 13, timpul de tranzit este de cca. 48 de ore. Aceasti timpi de tranzit sunt valabili de luni pana vineri, comenzile plasate sambata si duminica vor fi expediate luni si vor ajunge la destinatie marti.

Produsele comandate vor fi aduse la "Adresa de livrare" din formularul de comanda de catre firme de curierat. Transportul este oferit GRATUIT la cumparaturi de minim 150 lei pentru orice adresa din Bucuresti, si pentru cumparaturi de minim 250 lei la orice adresa de pe teritoriul Romaniei.

Pentru cumparaturi sub 150 lei, respectiv 250 lei, se va achita fata de pretul produselor valoarea transportului, care va fi comunicata cumparatorului la finalizarea comenzii.

subscribe us
Customer support