www.bohemia-cristal.ro

Skip to Main Content »

My Cart

You have no items in your shopping cart.

Settings 
LEI

How to buy products?

1. Găseşte produsele

Modalitatea nr. 1:
Folosind meniul din partea de sus, puteţi naviga prin categoriile de produse şi veţi găsi produsul căutat.

Modalitatea nr. 2:
Dacă ştiti ce căutaţi, folosiţi opţiunea "Caută în tot magazinul…" din partea de sus a paginii unde puteţi introduce date despre produsul căutat: titlu, autor, editura.

2. Adaugă produsele dorite în coşul de cumpărături
Apăsaţi butonul "Adaugă în coş" pentru produsul dorit. Pasul următor este fie să “Continuaţi cumpărăturile”, fie să “Vizualizaţi şi să finalizaţi cumpărăturile”.
În cazul în care doriţi să “Continuaţi cumpărăturile”, puteţi să adăugaţi în “Coşul de cumpărături” şi alte produse, având posibilitatea să revedeţi în orice moment ce aţi comandat apăsând butonul din partea dreaptă sus “Coş de cumpărături”. Aici se deschide pagina cu produsele alese şi aveţi posibilitatea să actualizaţi cantitatea sau să renunţaţi la produse. Dacă doriţi să mai adaugaţi în listă şi alte produse, apăsaţi butonul "Continuă cumpărăturile’’.
În cazul în care doriţi să “Vizualizaţi şi să finalizaţi cumpărăturile” se deschide pagina în care puteţi fie să continuaţi cumpărăturile, fie să stergeti anumite produse selectate din cos, fie să-l actualizaţi.
După ce aţi definitivat lista de produse, apasaţi butonul “Plasează comanda”.

3. Completează formularul de comandă

Dacă sunteţi client nou trebuie să completaţi toate câmpurile obligatorii şi să apăsaţi butonul "Plasează comanda". Puteți finaliza o comandă doar ca vizitator în cazul in care nu doriți sa deveniți utilizator înregistrat al magazinului nostru și să vă creați un cont de utilizator.

Dacă sunteţi client înregistrat, pentru autentificare trebuie să indroduceţi adresa de e-mail şi parola. Intraţi în contul dumneavoastră unde apar ultimele date introduse la ultima comandă. Dacă doriţi livrarea în aceleaşi condiţii, trebuie doar să apasaţi butonul "Plasează comanda".

4. Trimite comanda
Înainte de a apăsa butonul "Plasează comanda", puteţi reverifica datele personale, “Coşul de cumpărături”, valoarea facturii, taxele de transport.
După ce veţi apăsa butonul "Plasează comanda”și veți finaliza comanda, veţi primi un mesaj de confirmare a comenzii dumneavoastră şi numărul acesteia. Acest mesaj se va trimite şi pe adresa de e-mail completată în formularul de comandă.

5. Modalitatea de plată
Puteţi alege să plătiţi:
a) Prin ramburs la primirea comenzii;
b) Ordin de plata, transfer bancar sau CEC

În functie de modalitatea preferată, veţi primi instrucţiuni suplimentare, dacă este cazul.

6. Modalitatea şi taxele de livrare

Pentru comenzi mai mari de 150 lei in Bucuresti si 250 lei în totă tara TRANSPORTUL este GRATUIT. Pentru comenzi mai mici taxele de livrare variaza in functie de localitate și greutate, aceste vor fi anutate ulterior finalizării.

Taxele de trasport sunt în funcţie de modalitatea aleasă:

subscribe us
Customer support